کمیکال جزو مواد مخدر بسیار خطرناکی است که اثر فوقالعاده زیانباری بر سلامت فرد مصرفکننده میگذارد؛ این ماده مخدر به حدی ویرانگر است که DNA بدن انسان را دچار اختلال میکند؛ از این رو افرادی که از کمیکال استفاده میکنند تا ابد با مشکلاتی از قبیل ناباروری مواجه میشوند.
بهطور معمول ترک کمیکال بسیار سختتر از آن چیزی است که تصور میکنید و در زمان ترک آن با مشکلات متعددی ( عوارض ترک کمیکال ) مواجه میشوید؛ به همین دلیل ضروری است که ترک کمیکال در یک کلینیک فوق پیشرفته صورت گیرد؛ کلینیک پیام جزو بهترین مراکز ترک اعتیاد است که با ارائه بهترین و سریعترین روش درمانی، زیرنظر پزشکان متخصص، آماده درمان بیماران درگیر با اعتیاد است؛ ما در مرکز نگهداری اعتیاد پیام با استفاده از مشاوره ترک اعتیاد کمیکال و بهترین روشهای سمزدایی، بیماران را از دام این ماده اعتیادآور رها میکنیم.
کمیکال یک نوع ماده روانگردان شیمیایی است که از ماده مراسوئیت یا بونزای استخراج میشود؛ به بیانی دیگر این ماده را با نام مراسوئیت یا بونزای نیز میشناسند؛ ماده اصلی مراسوئیت یا بونزای AM است که برای تولید کمیکال از آن استفاده میگردد؛ کمیکال به شدت اعتیادآور و توهمزاست که فرد را دچار یک سرخوشی کاذب میکند؛ از این رو فرد مصرفکننده به تنهایی و بدون مشورت پزشک توانایی ترک اعتیاد کمیکال را ندارد.
کمیکال زیرمجموعه کانابینوئیدهای سنتز شده محسوب میشود؛ به همین جهت در صورت مصرف این ماده در دوزهای بسیار بالا با صدمات جبرانناپذیری مواجه میشوید؛ این ماده به سرعت باعث وابستگی شده که تمایل زیادی در مصرف مجدد آن وجود دارد.
شکل ظاهری کمیکال بسیار شبیه به دانههای قهوه است و اغلب همراه با مواد روانگردانی همچون ماری جوانا یا گل مصرف میگردد؛ این ماده مخدر را معمولا به شکل سیگار یا اسپری مصرف میکنند؛ از آن جایی که کمیکال را به صورت دستی و شیمایی درست میکنند، میزان مواد موجود در آن ممکن است ثابت نباشد؛ به همین دلیل نیز در برخی مواقع عوارضی که برجای میگذارد، خفیف یا شدید است.
قانعکنندهترین دلیل استفاده ماده کمیکال از نظر فرد مصرفکننده، ایجاد احساس قدرت و سرخوشی است که در ادامه برای حفظ ثبات و پایداری، مصرف خود را به صورت مداوم ادامه میدهد؛ استعمال کمیکال تنها در طی 6 هفته باعث ایجاد حس وابستگی میشود؛ گفتنی است که پس از گذشت این مدت، فرد مصرفکننده حس قدرت و سرخوشی خود را از دست میدهد و در ادامه باید مراقب عوارض احتمالی کمیکال باشد.
عوارض مواد مخدر کمیکال، درست 6 هفته پس از شروع آن نمایان میشود که فرد دچار کند ذهنی، منزوی شدن و عدم کنترل خود میگردد؛ علاوهبر آن فرد بیمار مدتی پس از مصرف این ماده دچار هیجانات و تغییرات رفتاری نیز میشود.
راه ترک کمیکال ( نحوه ترک کمیکال ) درست همانند مواد روانگردانی همچون حشیش و ماری جوانا است؛ زیرا پایه اصلی این ماده از ماری جوانای صنعتی درست میشود که عملکردی مشابه یکدیگر دارند؛ بنابراین نحوه ترک کمیکال نیز مشابه این مواد است.
ترک مواد مخدر کمیکال به طور معمول بین 6 تا 10 هفته ممکن است طول بکشد؛ البته این طول درمان ثابت نیست و در برخی از افراد طولانیتر خواهد بود و کاملا به وضعیت جسمانی، میزان و شدت مصرف کمیکال بستگی دارد و مراجعه به بهترین روانشناس ترک اعتیاد جهت استفاده از روش های نوین، لازمه ترک این ماده مخدر است.
سمزدایی اولین گام مقابله و قطع وابستگی به کمیکال است؛ در این مرحله ابتدا ارتباط گیرندههای مغزی را با این دارو قطع میکنیم؛ سپس با استفاده از داروهای خاص، گیرندههایی مغزی که توسط کمیکال تسخیر شدند را پاکسازی خواهیم کرد؛ مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک باعث بهبود عملکرد مغز، سیستم عصبی و ترشحات هورمونی شده و بیمار دیگر میلی به مصرف کمیکال ندارد.
در حقیقت سمزدایی مهمترین بخش ترک مواد مخدر کمیکال است که در مرکز ترک مواد مخدر کمیکال پیام انجام میشود؛ کلینیک پیام به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد در سطح کشور شناخته شده است که ما برای حفظ سلامتی بیمار و کنترل حالات روانی وی، یک برنامه درمانی کاملا ایمن را تحت کنترل مجربترین پزشکان و روانپزشکان ترتیب میدهیم.
همانطور که در ابتدای مطلب نیز اشاره کردیم، اعتیاد به کمیکال باعث وابستگی روانی به آن میشود؛ به همین دلیل نیز علاوهبر سمزدایی بدن باید از مشاوره ترک اعتیاد کمیکال کلینیک پیام نیز بهرهمند شوید.
در زمان ترک مواد مخدر کمیکال ممکن است با عوارض متعددی مواجه شوید که به شرح ذیل است:
بروز احساسات منفی، پریشانی و بدبینی از دیگر عوارضی است که در زمان ترک کمیکال فرد مصرفکننده با آن روبهرو میشود؛ اما تمامی این علائم با تغذیه مناسب، داروهای خاص و شرکت در جلسات مشاوره ترک اعتیاد کمیکال تا حد معقولی کنترل میگردد؛ در صورتی که فرد مصرفکننده خودسرانه اقدام به ترک کمیکال کند، با مشکلات عدیدهای مواجه میشود که شامل موارد زیر است:
در حالت کلی به دلیل عدم ناآگاهی، بسیاری از افراد تصور میکنند که کمیکال اعتیادآور نیست و با هیچگونه عوارضی روبهرو نمیشوند؛ اما این تصور کاملا اشتباه است؛ در حقیقت این ماده جزو خطرناکترین مواد اعتیادآور به حساب میآید که مراحل ترک آن نیز بسیار دشور است.
جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع مخدر ها مانند متادون و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زا ها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) ،کمیکال و …نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افرادديگر لذتي از مصرف نمي برنددر كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد پیام بعداز سم زدايي ، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي رواندرماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجة قطعي و بهبودي كامل خود برسد.
ما در مرکز ترک اعتیاد کمیکال پیام به شما نوید رهایی و مقابله با اعتیاد را میدهیم؛ در کلینیک پیام با بهرهگیری از امکانات فوقالعاده پیشرفته و بهترین پزشک ترک اعتیاد در ایران میتوانید عوارض ترک کمیکال را به خوبی طی کنید و به آغوش خانواده بازگردید.
سلام با اراده خدمت شما
ما یه بیمار کمیکالی داریم که حدود3 ساله مصرف داره.
الان مشاوره برا ترکش میخایم لطفاً در اثره وقت مارو پیگیری کنید
پسرم ۲۵سال سن دارد وکیمیکال مصرف میکند.۴۰روزاست که از کمپ ترک اعتیاد برگشته. متاسفانه یکهفته است متوجه شدیم مجددا شروع کرده به مصرف .لطفا راهنمایی کنید و در ضمن هزینه های درمان را نیز اعلام فرمائید. متشکرم
سلام من پسرم چهار پنج ماه مصرف میکرده. این اواخر مشروب بی کیفیت یا بهتر بگم اشغال هم مصرف میکرد بردیم کمپ دو دوره ۲۱ روزه …؟الان دو هفته امده. مصرف نمیکنه..ولی سیگار خیلی میکشه…طرف چپ سرش هم درد شدید داره. دو سه بار بردیم امپول مسکن زدن خوب نشد. چکار کنیم…..خیلی خیلی ممنونم..؟.پدر دلشکسته