مشاوره بعد از ترخیص در کلینیک پیام

مقاله ترک اعتیاد مشاوره بعد از ترخیص

فهرست مطالب

بعد از اتمام دوره بستری برای ترک اعتیاد در کلینیک روانپزشکی و ترک اعتیاد پیام تندرستی، جلسات مشاوره روانشناسی و ویزیت ماهیانه دکتر روانپزشک ترک اعتیاد جهت تغییر داروهای روانپزشکی و همچنین برای پیشگیری بیمار از سوء مصرف مواد اعتیادآور در برنامه درمانی او قرار می‌گیرد.

یکی از شکایات همراهان بیماران بعد از ترخیص دوره ترک علی رغم توصیه به مصرف داروها طبق تجویز پزشک،قطع مصرف داروهای اعصاب و روان توسط بیمار می‌باشد که در طی جلسات مشاوره روانشناسی بصورت انفرادی و گروهی به این مشکل رسیدگی می‌شود و آگاهی لازم و کافی در جهت ضرورت مصرف داروها روانپزشکی به بیماران و خانواده آنها توسط روانشناس متخصص داده می‌شود.

یکی از نکات بسیار مهم در این زمینه عدم وجود هرگونه داروی جایگزین و مخدری از قبیل قرص B2 و … در لیست داروهای روانپزشک کلینیک ترک اعتیاد پیام تندرستی می‌باشد.

در ویدئویی که در ادامه خواهیم دید قسمت کوتاهی از جلسه مشاوره روانشناسی بعد از ترخیص بیمار را شاهد هستیم.

مشاوره روانشناسی یک رویه تخصصی جهت ارائه خدمات بهداشتی در حوزه روانشناسی حرفه ای است. در این روش بر اینکه چگونه افراد به طور شخصی در روابط خود در تمام سنین کار کنند، متمرکز است. مشاوره به مشکلات سلامتی عاطفی، اجتماعی، کار، مدرسه و سلامت جسمانی افراد با تمرکز بر تنش‌های زندگی و مسائل جدی تر که ممکن است مردم به عنوان بخشی از خانواده ها، گروه ها و سازمان های با آنها در مراحل مختلف زندگی خود می‌پردازد،رسیدگی می‌کنند.

اختلالات اعتیادآور یک گروه از اختلالات است که می‌تواند موجب آسیب فیزیکی و روانی بر روی بیمار شود. دریافت درمان مشاوره روانشناسی برای شکستن چرخه اعتیاد ضروری است.همچنین روانشناسان متخصص کلینیک اعصاب و روان و ترک اعتیاد پیام تندرستی به افراد در مسائل مربوط به سلامت جسمی، عاطفی و روانی کمک می‌کنند تا سلامت خود را بهبود بخشیده، احساسات پریشانی را کاهش دهند و بحران ها را حل کنند. آنها همچنین ارزیابی، تشخیص و درمان علائم شدید روانی را برای بیماران ارائه می‌دهند.

از دیگر مشکلاتی که روانشناسان می‌توانند برای بهبودی آن به بیماران و مراجعه کنندگان خود کمک کنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نگرانی های مربوط به مدرسه و حرفه / کار
  • مشکلات ارتباطی از جمله مشکلات زناشویی و خانوادگی
  • اختلالات یادگیری و مهارت
  • اختلالات روانی
  • مقابله با سازگاری با معلولیت های فیزیکی، بیماری یا آسیب دیدگی
2/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید