دریافت مشاوره رایگان

درمان درد عضلانی بعد از ترک اعتیاد چیست؟

درمان درد عضلانی بعد از ترک اعتیاد

فهرست مطالب

روند ترک اعتیاد یکی از چالش‌برانگیزترین مراحل زندگی یک فرد وابسته به مواد است که با علائم متعددی همراه می‌شود. یکی از این مشکلات شایع، دردهای عضلانی و جسمانی است که می‌تواند فرد را در ادامه مسیر درمان دچار تردید و ناتوانی کند. این دردها معمولاً ناشی از تغییرات ناگهانی در سیستم عصبی، کاهش سطح اندورفین‌های طبیعی بدن و تنش‌های عضلانی پس از قطع مصرف مواد مخدر هستند.

کنارگذاشتن مواد مخدر، فرایندی بلندمدت و نیازمند مراقبت‌های تخصصی است. نادیده‌گرفتن دردهای جسمانی، به‌ویژه در نواحی مانند پاها، دست‌ها و عضلات بدن، ممکن است منجر به مشکلات مزمن شده و حتی پس از ماه‌ها یا سال‌ها همچنان فرد را درگیر کند.

ازاین‌رو، آگاهی از روش‌های علمی و اصولی برای مدیریت این دردها بسیار ضروری است. در این مقاله قصد داریم به بررسی دقیق علائم و روش‌های دارویی و غیردارویی درمان دردهای جسمانی ناشی از ترک اعتیاد بپردازیم. اگر شما یا یکی از عزیزانتان در مسیر ترک هستید و با این مشکلات مواجه شده‌اید، تا پایان این مقاله با کلینیک ترک اعتیاد پیام تندرستی همراه باشید.

علائم جسمی بعد از ترک اعتیاد چیست؟

یکی از دردهایی که اکثر افراد در حال ترک با روش‌های سم‌زدایی بدن، با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، دردهای عضلانی است. اعتیاد به مواد مخدر نظیر تریاک و هروئین وابستگی جسمانی ایجاد می‌کند، به همین خاطر زمانی که فرد مصرف مواد مخدر را قطع می‌کند یا کاهش می‌دهد نشانه‌ها و علائم ترک ظاهر می‌شوند.

معمولاً بعد از اتمام روش‌های سم‌زدایی بدن از اعتیاد، درد عضلات بدن شروع می‌شود. در ابتدا نشانه‌های ترک و خماری خفیف هستند؛ اما به‌تدریج در طولانی‌مدت این نشانه‌ها بیشتر می‌شوند؛ به همین دلیل متخصصین ترک اعتیاد در خانه را منع می‌کنند.

 

بیشتر بخوانید: بهترین راه ترک تریاک چیست؟

 

بهترین درمان برای پادرد ناشی از ترک اعتیاد چیست؟

ماساژدرمانی با روغن‌های گیاهی و استفاده از آب‌های دتاکس برای سم‌زدایی بدن، موجب کاهش درد پا به ویژه درد عضلات و ماهیچه‌های پشت ساق پای افراد که باعث بروز علائمی مانند «سندروم پاهای بی‌قرار» می‌شود، خواهد شد.

در این سندروم، افراد حالات ناخوشایندی در پاهای خود احساس می‌کنند و نیازی شدید به تکان‌دادن پاهای خود دارند. فرد ممکن است احساساتی مانند سوزن‌سوزن‌شدن، خارش، ضربان و کوبیدن، سوزش، کشش و خزیدن چیزی روی پاهای خود داشته باشد.

اما راه‌حل قطعی برای درمان پادرد ناشی از ترک اعتیاد، مصرف دارو با دستور پزشک است و بدون مراجعه به پزشک نباید هیچ دارویی مصرف شود.

کاهش درد جسمانی با کمک یوگا

روش‌های آرامش ذهن، یکی از راه‌های درمان درد عضلانی بعد از ترک اعتیاد

بسیاری از افراد برای ترک اعتیاد هروئین به روش‌های آرام‌سازی روحی روی می‌آورند. این افراد معتقدند که روش‌هایی مانند ریلکسیشن، ذهن‌آگاهی و یوگا منجر به کاهش استرس و اضطراب افراد می‌شود. این روش‌ها می‌توانند در کاهش دردهای عضلانی و پادرد ناشی از ترک اعتیاد نیز بسیار مؤثر باشند.

برخی افراد به دلیل عدم آگاهی از روش‌های درمانی اصولی به داروهای جایگزین روی می‌آورند. از آن جایی که داروهایی نظیر متادون و قرص ب۲ به‌خودی‌خود اعتیادآور هستند، به‌هیچ‌عنوان نباید بدون مشورت با پزشک مصرف شوند. زیرا در غیر این صورت نه‌تنها اعتیاد قبلی درمان نمی‌شود؛ بلکه مشکل جدید اعتیاد به داروی جایگزین نیز به وجود می‌آید.

مشاوره با پزشک، درمان قطعی درمان دردهای جسمانی بعد از ترک اعتیاد

فرد مصرف‌کننده برای درمان اعتیاد خود بدون مراجعه به مراکز ترک اعتیاد و نداشتن مشاوره از پزشک متخصص، دچار مشکلات شدید احساسی و فیزیکی می‌شود و مهم است که حامی و حمایت‌گری را در این بحران در کنار خود داشته باشد، مراقبت‌های پس از ترک اعتیاد یکی از موارد فوق‌العاده مهمی است که اگر به آن توجه نشود ممکن است فرد مجدداً به اعتیاد روی آورد. ترک اعتیاد غیراصولی دارای عوارض جبران‌ناپذیر جسمی، روحی و روانی زیادی می‌باشد.

مشاوره با پزشک بهترین راه حل برای درمان درد جسمانی

ورزش‌های سبک و کششی برای کاهش درد عضلانی پس از ترک اعتیاد

فعالیت بدنی ملایم نقش کلیدی در بهبود سلامت عضلانی و کاهش دردهای ناشی از ترک اعتیاد دارد. هنگام ترک مواد، بدن با تغییرات فیزیولوژیکی متعددی مواجه می‌شود که شامل کاهش توان عضلانی، افزایش سفتی و گرفتگی عضلات، کاهش گردش خون و افزایش التهاب است.

ورزش سبک و کششی باعث تحریک جریان خون، افزایش اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها، آزادسازی اندورفین‌ها (مسکن‌های طبیعی بدن) و کاهش تنش‌های عضلانی می‌شود.

  • پیاده‌روی: بهترین ورزش سبک برای بهبود عملکرد عضلات: افرادی که پس از ترک اعتیاد دچار ضعف عضلانی، سفتی مفاصل، خستگی شدید و کاهش استقامت بدنی هستند، می‌توانند با پیاده‌روی روزانه به بهبود تدریجی عملکرد بدن خود کمک کنند.
  • حرکات کششی ملایم: افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش گرفتگی عضلات: افرادی که دچار گرفتگی عضلات، کاهش دامنه حرکتی مفاصل و دردهای مزمن عضلانی هستند، می‌توانند از این تمرینات بهره ببرند.
  • تمرینات قدرتی سبک: جلوگیری از تحلیل‌رفتن عضلات و تقویت سیستم اسکلتی: افرادی که پس از ترک دچار کاهش قدرت بدنی، ضعف عضلانی و تحلیل بافت عضلانی شده‌اند، می‌توانند از این تمرینات بهره ببرند.

 

با ماساژ عضلات دست و کمر و پادرد عضلانی ناشی از ترک اعتیاد را کاهش دهید

علاوه بر مشاوره با پزشک و روش‌های آرامش ذهن، از ماساژدرمانی غافل نشوید. ماساژ اصولی می‌تواند با تأثیر بر گردش خون بهتر و کمک به افزایش ترشح هورمون‌های مفید، تا حد زیادی در درمان درد ناشی از ترک اعتیاد تأثیر داشته باشد. القای حس شادابی و آرامش بعد از ماساژ نیز به نوبه خود در پیشرفت روند درمان مؤثر است.

ماساژ عضلانی تسکین درد جسمانی بعد از ترک اعتیاد

آب‌درمانی، یکی از بهترین روش‌های کاهش درد جسمانی بعد از ترک اعتیاد

به طور مثال افرادی که برای ترک اعتیاد کراک اقدام می‌کنند دارای اراده قوی هستند. این افراد در دوره ترک برای کاهش درد پا، دست، کمر می‌توانند به آب‌درمانی که یکی از روش‌های کاهش درد جسمانی است، روی‌آورند.

در آب‌درمانی معمولاً از آب گرم استفاده می‌شود. گرمای آب موجب افزایش جریان خون در پوست و عضلات شده و تنش داخلی عضلات را کم می‌کند. درد اندام‌ها به هر علتی باشد معمولاً در گرما کمتر می‌شود؛ بنابراین استفاده از آب گرم موجب کاهش دردهای عضلانی، مفصلی و استخوانی می‌شود.

البته این تأثیر گرما دائمی نبوده و معمولاً بعد از مدتی که حرارت اندام مجدداً به حالت اول برمی‌گردد و درد مجدداً احساس می‌شود. آب گرم را می‌توان به‌صورت دوش آب گرم، وان آب گرم و یا استخرهای آب گرم در مجاورت اندام قرار داده و از گرمای آن استفاده کرد.

آب درمانی برای کاهش درد خماری

روش‌های دارویی درمان درد عضلانی بعد از ترک اعتیاد

درد عضلانی یکی از شایع‌ترین عوارض ترک اعتیاد است که به دلیل اختلال در سیستم عصبی، تغییر در تعادل انتقال‌دهنده‌های عصبی و کاهش سطح اندورفین‌های طبیعی بدن رخ می‌دهد. درمان این دردها نیاز به یک رویکرد چندجانبه دارد که شامل دارودرمانی، مداخلات غیردارویی و تغییرات سبک زندگی است.

در اینجا، به بررسی دقیق و علمی روش‌های دارویی مؤثر در کاهش درد عضلانی پس از ترک اعتیاد می‌پردازیم. نکته مهم این است که به هیچ عنوان نباید این داروها را به صورت خودسرانه مصرف نمایید.

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs)

مکانیسم اثر: این داروها با مهار آنزیم سیکلواکسیژناز (COX-1 و COX-2) تولید پروستاگلاندین‌ها را کاهش داده و باعث کاهش التهاب و درد عضلانی می‌شوند.

نمونه‌ها: ایبوپروفن، ناپروکسن، دیکلوفناک، سلکوکسیب

موارد مصرف: کاهش دردهای عضلانی خفیف تا متوسط ناشی از ترک مواد مخدر

ملاحظات:

  • مصرف طولانی‌مدت ممکن است باعث آسیب معده و افزایش خطر زخم گوارشی شود.
  • در بیماران دارای مشکلات کلیوی و قلبی باید بااحتیاط مصرف شود.

داروهای شل‌کننده عضلانی (Muscle Relaxants)

مکانیسم اثر: این داروها با مهار فعالیت نورون‌های حرکتی در نخاع یا کاهش تحریک‌پذیری عضلات، باعث کاهش اسپاسم و گرفتگی عضلانی می‌شوند.

نمونه‌ها: متوکاربامول، تیزانیدین، باکلوفن، سیکلوبنزاپرین

موارد مصرف: دردهای عضلانی ناشی از اسپاسم و گرفتگی عضلانی در دوره ترک اعتیاد

ملاحظات:

  • باعث خواب‌آلودگی و کاهش تمرکز می‌شوند.
  • در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی و کلیوی باید بااحتیاط مصرف شوند.

داروهای ضدتشنج (Anticonvulsants) – برای دردهای نوروپاتیک

مکانیسم اثر: این داروها با کاهش تحریک‌پذیری نورون‌های حساس به درد، مانع انتقال سیگنال‌های درد شده و در تسکین دردهای مزمن عضلانی و عصبی مؤثر هستند.

نمونه‌ها: گاباپنتین، پرگابالین، کاربامازپین

موارد مصرف: دردهای نوروپاتیک و دردهای مزمن عضلانی پس از ترک مواد مخدر

ملاحظات:

  • ممکن است باعث سرگیجه و خواب‌آلودگی شوند.
  • مصرف طولانی‌مدت نیاز به نظارت پزشک دارد.

داروهای ضدافسردگی با اثر ضددرد (Antidepressants with Analgesic Effects)

مکانیسم اثر: این داروها از طریق افزایش سطح سروتونین و نوراپی‌نفرین در سیستم عصبی مرکزی، اثر ضددرد دارند و به بهبود دردهای عضلانی مزمن کمک می‌کنند.

نمونه‌ها: دولوکستین (مهارکننده بازجذب سروتونین – نوراپی‌نفرین)، آمی‌تریپتیلین (داروی سه حلقه‌ای)

موارد مصرف: دردهای عضلانی ناشی از عدم تعادل انتقال‌دهنده‌های عصبی در دوران ترک

ملاحظات:

  • ممکن است باعث خواب‌آلودگی و افزایش وزن شوند.
  • شروع اثربخشی دارو معمولاً ۲ تا ۴ هفته طول می‌کشد.

 داروهای جایگزین اوپیوئیدی (Opioid Replacement Therapy – ORT) در بیماران خاص

مکانیسم اثر: این داروها گیرنده‌های اوپیوئیدی را اشغال کرده و باعث کاهش شدت علائم ترک از جمله دردهای عضلانی می‌شوند.

نمونه‌ها: بوپرنورفین، متادون

موارد مصرف: در بیمارانی که ترک اعتیاد دشواری دارند و نیاز به درمان نگهدارنده دارند.

ملاحظات:

  • فقط تحت نظارت پزشک متخصص مصرف شوند.
  • ممکن است باعث وابستگی شوند و نیاز به کاهش تدریجی دوز دارند.

داروهای مکمل و ویتامین‌ها

مکانیسم اثر: این ترکیبات به تقویت عضلات، کاهش التهاب و بهبود عملکرد عصبی کمک می‌کنند.

نمونه‌ها:

  • منیزیم (کاهش گرفتگی عضلانی و اسپاسم)
  • ویتامین B۶ و B۱۲ (تقویت عملکرد عصبی و کاهش درد)
  • امگا-۳ (اثر ضدالتهابی برای کاهش درد عضلانی)
  • موارد مصرف: بهبود کلی درد عضلانی و کاهش عوارض ناشی از ترک

ملاحظات:

  • باید به همراه رژیم غذایی مناسب مصرف شوند.
  • مصرف بیش از حد برخی مکمل‌ها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند.

مناسب‌ترین راه برای کاهش درد عضلات بدن در ترک اعتیاد و دوران نقاهت چیست؟

کلینیک ترک اعتیاد طلوع در تهران با همراهی بهترین متخصصان، کادر درمانی و خدمات هتلینگ می‌تواند همراه مناسبی برای کاهش دردهای جسمی و روحی دوران نقاهت ترک اعتیاد باشد. شما می‌توانید با شماره‌گیری ۴۲۲ ۲۲۲ – ۰۲۱ همین حالا با مشاوران این کلینیک ارتباط بگیرید.

جمع‌بندی

درد عضلانی پس از ترک اعتیاد یکی از چالش‌های اصلی بیماران است که می‌تواند باعث ناراحتی و کاهش انگیزه در ادامه روند درمان شود. استفاده از داروهای ضدالتهابی، شل‌کننده‌های عضلانی، داروهای ضدتشنج و مکمل‌های ویتامینی می‌تواند به کاهش این دردها کمک کند اما تنها با دستور پزشک باید این داروها را مصرف کرد.

علاوه بر دارودرمانی، روش‌های طبیعی مانند ورزش‌های سبک، پیاده‌روی، حرکات کششی، ماساژ و آب‌درمانی تأثیر بسزایی در بهبود درد عضلانی دارند. در نهایت، مشاوره با پزشک متخصص و پیگیری درمان از مهم‌ترین اقداماتی است که باید برای مدیریت این عوارض انجام شود.

سؤالات متداول

۱.چرا پس از ترک اعتیاد، درد عضلانی ایجاد می‌شود؟

به دلیل کاهش سطح اندورفین‌های طبیعی بدن، اختلال در تعادل انتقال‌دهنده‌های عصبی و افزایش حساسیت سیستم عصبی به درد، عضلات دچار گرفتگی و درد می‌شوند.

۲.چه داروهایی برای کاهش درد عضلانی پس از ترک توصیه می‌شود؟

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs)، شل‌کننده‌های عضلانی، ضدتشنج‌ها و داروهای ضدافسردگی با اثر ضددرد تحت‌نظر پزشک می‌توانند به کاهش درد کمک کنند.

۳.چه روش‌های غیردارویی برای کاهش درد عضلانی پس از ترک وجود دارد؟

ورزش‌های سبک مانند پیاده‌روی و کشش عضلانی، ماساژدرمانی، آب‌درمانی، تکنیک‌های آرام‌سازی ذهنی و تغذیه مناسب می‌توانند به کاهش درد و افزایش ریکاوری عضلات کمک کنند.

 

 

3.2/5 - (260 امتیاز)
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

الان ۲۰ روز هست ترک کردم البته تریاک مصرف میکردم بمدت ۱۵ سال و تو این ۲۰ روز ۴ تا ب۲ مصرف کردم که الان تو هر ۴۸ ساعت یک ششم مصرف میکنم والان ۴۸ ساعته ب۲ مصرف نکردم ولی شبها دست ها و پاهایم پرش دارند چکار کنم . که راحت بخوابم!؟؟؟

عباس
30 آگوست 2020

    سلام دوست عزیز
    ما ترک اعتیاد با مصرف ب2 را تایید نمی‌کنیم، بدلیل روند درمانی نادرست دچار عوارض ترک اعتیاد شده‌اید. در صورت تمایل می‌توانید برای دریافت مشاوره به کلینیک مراجعه کنید.

    کلینیک پیام تندرستی
    14 نوامبر 2020

    طاقت بیار شبا دست وپات با آب سرد بشور چند شب بیشتر نمونده

    داود
    10 مارس 2021

      باسلام
      فقطططط درمان تخصصی لازم است

      کلینیک پیام تندرستی
      13 آگوست 2021

    من ده روزی است ب دو کنار گذاشتم شب ها از درد فقط یه پام نمیتونم بخوابم درد هم نمیکنه به مغزم وصل میشه من به خودم میپیچم و ناراحت روز هم سر کار خیلی خسته هستم

    عبدلا سردشت
    19 نوامبر 2024

      سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
      این میتونه به علت قطع مصرف باشه
      و چون خودسرانه این کار رو کردید اذیت شدید
      حتما یک وقت ویزیت از متخصص ما بگیرید تا برای کنترل این علائمتون دارو دریافت کنید

      مدیر سایت
      1 دسامبر 2024

سلام وقت بخیر توروخدا کمکم کنید
شوهرم ۳۰سالشه نزدیک به ۵تا۶ساله از قرص متادونه ۲۰،، روزی نصفی الان به مدت دوساله هرروز استفاده کرده ولی اوایل دوروز یا ۳روزی یه نصفه میخورد برای درمان زود انزالی
ولی الان بدنش بهش عادت کرده وقتی نمیخوره پادرد شدید و بیخوابی میگیره ….اصلا نمیدونستیم که اعتیاد آوره ?
بخدا خودش خیلی حالش بده میخواد ترکش کنه به نظرتون چکار کنیم و ابنکه دوز مصرفش کم بوده ممکنه زودتر خلاص بشه ….به خاطر خدا کمک کنید

D.lorestani
22 اکتبر 2020

    سلام دوست عزیز
    ما مجاز به تجویز اینترنتی دارو نیستیم، در صورت تمایل به درمان به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کنید. فقط مراقب باشید که همسرتان ماده مخدر دیگری را جایگزین متادون نکنند.

    کلینیک پیام تندرستی
    14 نوامبر 2020

    بیست روز زمان میبره باید بره تهران کلنیک ترک اعتیاد پیام تندرستی ۱۰ روز بستری شه ۱۰ روزم خونه با دارور استراحت کنه

    علی رضایی
    17 می 2021

      با سلام و تشکر
      طول مدت بستری وابسته به عوامل متعدد مانند مقدار مصرف نوع مصر سن و… دارد

      کلینیک پیام تندرستی
      13 آگوست 2021

      سلام داداش می‌دونی هزینه اش چقدر میشه

      محمد
      12 ژانویه 2025

    سلام خانم محترم بنده نه دکتر هستم نه متخصص بنده هم چند بار معتاد شدم ترک کردم اعتیاد منم خیلی فجیح بود حداقل مصرف روزانه من ۳ گرم هرویین بود یعنی میشه اندازه یه ماه مصرف شوهر شما تنها راهش امراجعه به متخصص ترک اعتیاد هست

    پارسا
    5 آگوست 2021

      درود به همه دوستان من اعتیاد به روزی دو سه گرم شیره داشتم اواخر که جنس‌ها آشغال شده بود متادون هم مصرف کردم تا روزی که عملم رسید به روزی سه چهارتا متادون ۲۰ و دو سه گرم شیره الان دوازده روزه یابویی ترک کردم دوازده روزه نخوابیدم دستام و پاهام گزگز میکنه و مور مور میشه دیگه واقعا کلافه شدم احساس میکنم این درد خماری تا آخر عمر همراهمه دیگه خسته شدم واقعا چیکار کنم دوست و پام آروم بشه تا یک شب بتونم بخوابم؟!

      مانی
      29 آوریل 2024

        سلام دوست عزیز وقتتون بخیر!

        باید بدونید که متادون مخدر صنعتی قوی و طولانی اثر هست و عوارض طولانی مدتی در بدن داره!

        با توجه به باقی ماندن طولانی مدت متادون در بدن، ممکنه عوارض و درد در مراحل اول قطع مصرف خودشون رو نشون ندن! بنابرین اصلا ترک خودسرانه پیشنهاد نمیشه چون میتونه پرعارضه و خطرناک باشه و موجب شکست شما در قطع مصرف بشه!

        اینجا در حین بستری و با صلاحدید پزشک داروهای مسکن و داروهایی برای خواب راحت هم براتون استفاده میشه و بدون درد و خماری قطع مصرف دارید!

        پیشنهاد ما به شما این هست که حتما برای درمان به کلینیک مراجعه کنید تا خدای نکرده عوارض مصرف موجب شکست در ترکتون نشه و خطری براتون ایجاد نکنه!

        میتونید برای مشاوره رایگان با متخصصمون تشریف بیارید و ایشون کامل راهنماییتون کنند!

        در مشاوره با متخصص به شما پلن درمانی و‌ دوره درمانی ارائه میشه و هزینه ها با توجه به این دوره درمان مشخص میشه!

        زودتر اقدام کنید تا مشکل جدیعی براتون
        ایجاد نشه!
        تماس با پذیرش برای مشاوره رایگان:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

        مدیر سایت
        8 ژانویه 2025

      سلام من 4ماهه شیشه را ترک کردم تا سه ماه مشکل جسمی نداشتم الان یک ماهه زانو درد شدید و سوزش پشت گردن و بی حسی و کزگز دست و پا دارم ممکنه از ترک شیشه باشه؟!
      گفتم شما شاید بدونید🙏

      hodhod
      5 ژوئن 2024

        سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

        حتما برای ویزیت پزشک به کلینیک ما سر بزنید.
        تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳
        پزشکان ما چون در حوزه اعتیاد تجربه دارند با بررسی علائم شما میتونن بهتون کمک کنند.

        در خدمت شما هستیم.

        مدیر سایت
        7 دسامبر 2024

    سلام خسته نباشید.من ۵ ساله شربت متادون مصرف میکنم و الان از ۶ سی سی که مصرف میکردم سه ماه هستش که کم کم به ۱ نیم سی سی رسوندم و الان ضعف پای شدید دارم ..قرص مناتولین مصرف میکنم برای تنظیم خواب ولی ضعف شدید نمیزاره سرکار درست کار کنم و مخصوصا شبها خواب ندارم از ضعف پا..دوش آب سرد هم میگیرم ولی بعد نیم ساعت دوباره شروع میشه ..چه دارویی باید مصرف کنم تا درست بشه این قضیه که دارم کم میکنم و تمام کنم این متادون خانمانسوزو

    محمدرضا خانعلی
    19 نوامبر 2024

      سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
      بله موردی رو که اشاره کردید از عوارض قطع مصرف متادون هست!
      متادون چون طولانی در بدن میمونه ممکنه فرد کمی دیرتر با این علائم خماری مواجه بشه!
      بنابرین خیلی مهم هست که شما زیر نظر پزشک دوز رو قطع کنید و دکتر برای درد پا و مشکل خوابتون هم اقدام لازم رو داشته باشند!

      حتما با توجه به این علائم که ممکنه احتمال وسوسه و لغزش براتون داشته باشه ، برای ویزیت مراجعه کنید!

      مدیر سایت
      30 نوامبر 2024

سلام. من دو هفته ای میشه از کلینیک شما مرخص شدم و شاهد زحمات تمامی کادر درمان بوده و تشکر و خسته نباشید ویژه ای خدمت همگی دارم…خدارو شکر میکنم تونستم تاالان پاک باشم با کمک شما. فقط درد عضلانی دارم که کاش از همون داروهایی که توی کلینیک میدادین برای منزل هم تجویز می کردین… من خوزستان هستم لطفا بدلیل بیماری کرونا از طریق مجازی کمک کنید
درهر صورت از زحمات شما کمال تشکر را دارم.

جاویدانه
4 نوامبر 2020

    سلام دوست عزیز
    از لطف شما سپاسگزاریم و خیلی خوشحالیم که شما دوباره سلامتی خودتان را بدست آوردید. از شما خواهش می‌کنیم با کلینیک تماس بگیرید، همکاران ما با توجه به شرایط کنونی و سابقه درمان شما در کلینیک، قطعاً شما را راهنمایی خواهند کرد.

    کلینیک پیام تندرستی
    14 نوامبر 2020

      من رفتم یه جا پیش دکتر ترک اعتیاد والا اونجام همین ب۲ با متادون میدن واسه ترک وابستگی اولیه. بعد باید تو یه مدت همونارو کم کنی تا آخرش که قرص رو بزاری کنار. مدتش بستگی به مدت اعتیاد و فیزیک بدن و نوع و مقدار مصرف داره از یه ماه تا شش ماه

      Raoof. Ss
      20 ژوئن 2021

        با سلام کلینیکی که شما مراجعه کردید کلینیک متادون درمانی هست

        کلینیک پیام تندرستی
        9 آگوست 2021

          سلام من چهار پنج سال متادن مصرف کردم. سه سال اخر روزی یدونه چهل میخوردم.
          درطول سه ماه رسوندمش به صفر. الان یک ماه پاکم. ولی بازم کف پام پشت ساقم. درد خفیف قابل تحمل دارم. ورزشم میکنم کارمم نسبتن سنگیه. ولی ارومم میکنه. فقط میخوام بدونم تا کی تعریق کف پا ودرد پا دارم.؟ به دمش رسیدم ولی یه کم سختمه. لطفا راهنمایی کنید. وسوسه و میل به مصرفم ندارم.

          رضایی
          2 ژانویه 2025

          سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

          خوشحالیم از این بابت که مصرف ندارید .

          متادون مخدر صنعتی هست که نسبت به مواد مصرفی دیگه طولانی تر در بدن میمونه و عوارض ناشی از قطع مصرف اون هم دیرتر و طولانی تر بروز پیدا میکنند!

          بهتون پیشنهاد میکنم از خدمات پزشکی مجموعه استفاده کنید و یک وقت ویزیت با پزشک متخصص ما داشته باشید تا کامل راهنمایی بشید و این عوارض از بین برن و خدایی ناکرده موجب لغزش در شما نشن!

          برای دریافت وقت ویزیت با پذیرش ما در تماس باشید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

          مدیر سایت
          6 ژانویه 2025

      با سلام موضوع درمان شماست به صورت تخصصی.
      اعتیاد بیماری مزمن روان می باشد در نتیجه نیاز به تیم تخصصی می باشد.

      کلینیک پیام تندرستی
      2 آگوست 2021

      سلام من شش ماه متادون ترک کردم هیچ نوع قرص یا چیز دیگه مصرف نمی کنم پولی هنوز خیلی بی حال و پشت سر دوست وپام یک‌سره مور مور هست نمیدونم چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

      مسلم چقامیرزا
      2 آگوست 2023

        سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

        با توجه به علائمی که ذکر کردید
        پیشنهاد میکنم یک وقت ویزیت با روانپزشک مجموعه بگیرید تا ایشون راهنماییتون کنند!

        متادون جزو داروهایی هست که بخاطر عوارض طولانی مدتی که در بدن داره باید حتما تحت نظر پزشک کنار گذاشته بشه!

        با توجه به مسائلی که مطرح کردید، در کنار ویزیت روانپزشک
        میتونید از خدمات نوروتراپی و روان درمانی کلینیک برای درمان مواردی که ذکر کردید استفاده کنید!

        برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

        مدیر سایت
        15 ژانویه 2025

سلام من تقریبا 10 روزه ترک کردم ولی واقعا روزای سختی میگزرونم 8ه شب نمیتونم بخابم استخون کمرم یخ میکنه عرق سرد میکنم درد پا شدید دارم یهو دستو پام میپره کلافه ام ولی به خاطر اینکه نمیخام کسی متوجه بشه دارم خود جوش ترک میکنم ولی بروز نمیکنم قضا نمیتونم بخورم چکار باید کرد ممونو

علی مرادی
9 نوامبر 2020

    سلام دوست عزیز
    ما به هیچ وجه ترک ناگهانی و یابویی را بدون در نظر گرفتن ملاحظات پزشکی تایید نمی‌کنیم. با این روش ترک شما عوارض بلند مدتی را تجربه خواهید کرد که برای سلامتی شما مضر است و در نهایت ممکن است به عود اعتیاد منجر شود. به شما توصیه می‌کنیم به یک کلینیک معتبر ترک اعتیاد مراجعه کنید و تحت نظر پزشک درمان شوید. موفق باشید

    کلینیک پیام تندرستی
    14 نوامبر 2020

    سلام من خودم چندین بار ترک کردم درست ترک یابویی خوب نیست سعی کنید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید که اکنون تو همه شهرها الاقل یه متخصص مغز و اعصاب پیدا میشه یه سری دارو میده که اصلا هم مرفین نداره اعتیاد نداره من دو بار اونجوری ترک کردم دوم اینکه ترکش خیلی راحت است ولی نگه داشتن پاکی سخته جوری شد که من مجبور شدم تو ایران نمونم چون هر شهرش رفتم راحت تونستم پیدا کنم

    شهنام
    5 آگوست 2021

سلام ، فقط میتونم بگم ، عالی عالییییییی بودید .
رضایت کامل از پرسنل خدماتی، پرسنل پرستاری و دکترای و و و همه خوبانی که من را در این راه کمک کردن تشکر خاص وگرم به گرمای شرجی جزیره کیش تقدیم میکنم .❤️

جمال
3 دسامبر 2020

    سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون از پیامتون، خوشحالیم که تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم. موفق و سلامت باشید

    کلینیک پیام تندرستی
    5 دسامبر 2020

غلط کردم با هفت جدآبادم رفتم کلنیک آکسون.مصرفم روزی ۲ گرم تریاک بود.سم زدایی سریع شدم.مرخص شدم الان ۱۵ روزه درد دارم.داروهاشونم میخورم گیج و منگ و افسرده میشم دلم مرگ واقعی میخاد.توروقران کمکم کنید.غلط کردم رفتم کلنیک آکسون.فقط پرسنل پذیرش خوب بودن.پرستار دکتر و کادر درمان و محیط افتضاح بود

مسعود
12 فوریه 2021

    با سلام دوست عزیز تشریف بیارید جهت انجام وزیت روانپزشک و با ششماره تلفن 02188616363 وقت رو تنظیم کنید

    کلینیک پیام تندرستی
    10 آگوست 2021

سلام.
من مدت یک سال تریاک کشیدم، صرفا برای آرامش جسمی و بیشتر آرامش روحی، زیرا مدت ٨ سال داروی فلوکزیتین یا دولوکسیتین با مشوره پزشک استفاده میکردم.
در ٢ تا ۴ سال اول نتیجه اش خوب بود، اما بعدا دباره به تقریبا به حالت اول برگشتم و بخصوص با سر و صدا بسیار اذیت میشدم.

بنابرین بعد یک سال استفاده از تریاک، دباره آرامش روحی و جسمی خود را از دست دادم، که هیچ، بلکه ده ها عوارض جانبی دیگر نیز برایم پیدا شد.
از آنجائیکه ایران نیستم، نتونستم به پزشکی مراجعه کنم که متخصص ترک اعتیاد باشه.
حدودا یک و نیم برج قبل فقط پیش یک پزشک داخلی رفتم و جریان را برایش تعریف کردم.
دارو داد.
استفاده کردم.
خوب شدم،
تمام مشکلاتم رفع شده، فقط درد پا و گاها درد بدن دارم.
فعلا نمیتونم ایران بیام، فعلا فقط با قرص های مسکن، مانند پروفین ۶٠٠ یا ٢۵ میلی گرام قرص ترامادول صبح و ٢۵ میلی گرم شب که خیلی اذیت میشم و از روی ناچاری میخورم.
تمام هزینه ها را میتونم بشما پرداخت کنم، فقط از طریق واتسآپ میتونم با شما در تماس باشم.
هر نوع آزمایشی هم بخواهید میتونم اینجا بگیرم و جواب اش را برای تون بفرستم.
لطفا کمکم کنید.

محمد فراحانی
29 مارس 2021

    سلام توصیه میشود تحت نظر پزشک متخصص باشید

    کلینیک پیام تندرستی
    12 آوریل 2021

      سلام من دو ماهه ترک کردم با قرص ب۲ نصف بود شده ی پنجم قرص خیلی اذیتم پا درد شدید دارم کمکم کنید نمیتونم کلیک برم نمیخوام کسی متوجه باشه ممنونم واقعا

      سودا روحانی
      5 می 2021

        با سلام دوست عزیز جهت مشاوره با پزشک به صورت حضوری تشریف بیارید.

        کلینیک پیام تندرستی
        9 می 2021

        مکافاتی داریم نگو

        من شش ماه کمپ اجباری بودم شبی یه ساعت میخوابم اخرش برگشتم سر هرویین خودکشی ولاغیر
        27 ژانویه 2024

    عزیزم من چندین بار ترک کردم هر کشوری باشی هر جایی باشی متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید که همه جا هست

    دوست شما
    5 آگوست 2021

سلام وقت بخیر
من اعتیاد نداشتم منظورم اینه که تفریحی میزدم اوایل هروئین کشیدم تا یک ماه دست نمی زدم کم کم فاصله روزها کم شد و به هر سه روز چهار روز رسید یک روز میکشیدم سه روز درد میکشیدم با خودم می گفتم که دیگه نمی زنم باز میزدم و بعضی موقع ها روز دوم میزدم که کم کم دردش شدید شد ومن برای رهایی از درد به سمت متادون رفتم که الان سه ماه شده اصلا حتی سیگار هم نمیکشم اما این پادرد وقتی که صبح ها میخوام پاشم شروع میکنه به درد گرفتن روزها که فعالیت دارم دردش کمه دکتر خواهش میکنم یه راه حل بدین خسته شدیم فقط کف پام درد میگیره و دوقلوهای پام انگار ضربه خورده هستن وقتی که بهشون دست میزنم درد میاد

سید حسن ساداتی
28 آوریل 2021

    با سلام متاسفانه اعتیاد به متادون پیدا کردین و جهت ترک و بستری مراجعه فرمایید

    کلینیک پیام تندرستی
    13 آگوست 2021

سلام
وقت بخیر
تا بحال چند بار برای ترک شربت اوپیوم تلاش کردم ولی همین پادردی که شما نام بردید (پاهای بیقرار) به سراغم میاد و با هر دارویی که فکرشو بکنید توسط دکتر روانپزشک مصرف کردم و فایده ای نداشته است.
میشه بگید این عوارض در پا چند شبانه روز تحمل خوب میشه
و آیا شما راهکار یا داروی خاصی مد نظرتون هست که راهنمایی کنید
ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید.

حمید
3 ژوئن 2021

    طول درمان بستگی به بازدهی بدنی بیمار دارد جهت ویزیت و اطلاعات به مرکز مراجعه فرمایید

    کلینیک پیام تندرستی
    13 آگوست 2021

سلام خسته نباشید من همسرم پارسال سم زدایی کرد ولی دوباره رفت سمت تریاک امسال دوباره رفت سمت زدایی 5روزه الان دست پا درد هست چیکار کنم سرکار می‌ره نمی تونن بیاد تهران

محمد محمدی
15 آگوست 2021

    با سلام از متخصصی که سم زدایی انجام داده اند باید دارو بگیرید.

    کلینیک پیام تندرستی
    16 آگوست 2021

سلام من چهارماه پیش به دلیل درد شدید پلیپ صفری و دردهای وحشتناک سنگ کلیه، به پیشنهاد همسرم، شروع کردم مقدار کم به خوردن شیره، حدودا دوسه ماه شد که از این مدت نزدیک به دوهفته مصرف خوردنم نسبت به قبل بیشتر شد، راستش اصلا نمیدونم چه وزنی بود یا اصلا چطوریه، بعدش حس خیلی بدی بهم دست داد، حس اینکه اسیرم و اگه اون نباشه چقدر حالم بده خیلی اذیت کننده بود، با خودم عهد کردم بیخیالش بشم، چهار روز نخوردم که روز سوم و چهارم وحشتناک گذشت، بعد از مطالعه دیدم اصلا نباید یکباره کنار گذاشت، من چند بار به مرحله ی ایست تنفسی رسیدم، با اینکه اصلا مصرفم زیاد نبود اما ترس از ترک و…. حالمو بد میکرد، الان حدودا پنج روزه مصرفمو کم کردم و روزی یه مقدار خییلی کم شاید اندازه دوتا عدس میخورم، اما واااقعااااا میخوام ازاد باشم و همینم مصرف نکنم، مثل گذشته یه زن شاد و راحت باشم😢 از بستری شدن به شدت میترسم، با توجه به مصرفم راهی هست کمکم کنید که کلا بزارمش کنار؟ اونم بدون بستری؟؟

هستی
14 ژوئن 2023

    سلام وقت بخیر

    شیره از مشتقات مورفین هست و
    در مواردی میتونه عملکرد تنفسی را کند کنه و حتی خطر تنگی نفس و ایست تنفسی را به همراه داشته باشه!
    این موضوع به ویژه برای افرادی که مشکلات تنفسی دارند، نگران‌کننده هست!

    با توجه به شرایطی که شرح دادید
    اگر قصد ترک شیره رو دارید اصلا این کار رو خودسرانه انجام ندید چون میتونه پر عارضه باشه!

    میتونید برای مشاوره رایگان با متخصص ما تشریف بیارید تا ایشون با بررسی کامل شما بهترین پلن درمانی‌رو خدمت شما ارائه بدن تا بدون درد و خماری قطع مصرف داشته باشید!

    هزینه و طول مدت بستری هم با توجه به شرایط شما توسط متخصص تعیین میشه!

    برای اطلاعات بیشتر با پذیرش ما در تماس باشید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    15 ژانویه 2025

سلام من 14 سال متادون مصرف داشتم یه سال آخر روزی 8تا40 قهوه ای خوردم امیدی به ترکش هست ؟ وچقدر زمان باید روش حساب کنم تاپاک شم چون هیچکس خبر نداره

ایمان
5 جولای 2023

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر!

    باید بدونید که متادون مخدر صنعتی قوی و طولانی اثر هست و عوارض طولانی مدتی در بدن داره!

    با توجه به باقی ماندن طولانی مدت متادون در بدن، ممکنه عوارض و درد در مراحل اول قطع مصرف خودشون رو نشون ندن! بنابرین اصلا ترک خودسرانه پیشنهاد نمیشه چون میتونه پرعارضه و خطرناک باشه و موجب شکست شما در قطع مصرف بشه!

    مصرف تعداد بالای قهوه در شما نشانه اعتیاد به کافئین هست و اگر یک باره کنار گذاشته بشه بی قراری بیشتری رو تجربه خواهید کرد!

    پیشنهاد ما به شما این هست که حتما برای مشاوره رایگان به کلینیک مراجعه کنید تا خدای نکرده این عوارض موجب شکست در ترکتون نشه و خطری براتون ایجاد نکنه!

    میتونید برای مشاوره رایگان با متخصصمون تشریف بیارید و ایشون کامل راهنماییتون کنند!

    هزینه ها با توجه به شرایط بیمار، تعداد روزهای بستری و نوع اتاقی که انتخاب میکنید، در مشاوره برای شما تعیین میشه!

    زودتر اقدام کنید تا مشکل جدیعی براتون
    ایجاد نشه!
    تماس با پذیرش برای مشاوره رایگان:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    15 ژانویه 2025

سلام من الان روز پنجم ترک هست تریاک مصرف میکردم روزه تقریبا دو گرم مکشیدم این بیست روز آخر مصرف نصف کاهش دادم و تو آب حل کردم و هر روز ب جای کشیدن میخورد و تقریبا خیلی ضعیف بود چون داشتم بدن برای ترک آماده میکردم تا روز چهارم پاددرد خفیف داشتم الان روز پنج فقط کمرم و پشت ساق پام تیر می‌کشه البته تا گفته نماند یک چهارم قرص متادون صبح و یک چهارم عصر میخورم چکار کنم برای درد کمتر بکشم

حاتم
1 سپتامبر 2023

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    تریاک ماده ای نیست که شما بتونید خودسرانه اون رو کنار بگذارید و بدون تجویز پزشک برای کنترل عوارض خودسرانه قرص مصرف کنید!

    در صورت ترک خودسرانه عوارضی که تجربه می کنید باعث شکست شما در قطع مصرف میشه!
    یکی ازین موارد هم درد ها و مشکلات خواب هست!

    همچنین شما در کنار مصرف تریاک مصرف متادون رو هم اضافه کردید و این کار شمارو سخت تر میکنه!
    و به این معنی هست که قطعا برای درمان نیاز به یک کمک حرفه ای دارید!

    شما باید تحت نظر پزشک باشید و با توجه به شرایطی که دارید براتون درمان انجام بشه!
    در این صورت درمان موفقی خواهید داشت و لغرش نخواهید کرد.

    پیشنهاد میکنم یک جلسه مشاوره رایگان با متخصص ما داشته باشید تا ایشون با بررسی کامل شما حرفه ای ترین برنامه درمانی رو خدمتتون ارائه کنند!

    اینجا شما بدون درد و خماری و بدون هیچ مشکلی درمان دریافت میکنید!

    با ما تماس بگیرید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    12 ژانویه 2025

سلام.بنده متداون مصرف میکردم ولی الان ۳۸ روزه پاکم،ولی پادرد امانمو بریده وروز به روز هم بدتر میشه،آب درمانی ،ماساژ و… امتحان کرده ام ولی جواب نمیده،لطفا راهکار بدین وراهنمایی کنید.
ممنونم

جعفر تی نی یو
17 سپتامبر 2023

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر!

    باید بدونید که متادون مخدر صنعتی قوی و طولانی اثر هست و عوارض طولانی مدتی در بدن داره!

    با توجه به باقی ماندن طولانی مدت متادون در بدن، ممکنه عوارض و درد در مراحل اول قطع مصرف خودشون رو نشون ندن! بنابرین اصلا ترک خودسرانه پیشنهاد نمیشه چون میتونه پرعارضه و خطرناک باشه و موجب شکست شما در قطع مصرف بشه!

    پیشنهاد ما به شما این هست که حتما برای درمان به کلینیک مراجعه کنید تا خدای نکرده این عوارض موجب شکست در ترکتون نشه و خطری براتون ایجاد نکنه!

    میتونید برای مشاوره رایگان با متخصصمون تشریف بیارید و ایشون کامل راهنماییتون کنند!

    زودتر اقدام کنید تا مشکل جدیعی براتون
    ایجاد نشه!
    تماس با پذیرش برای مشاوره رایگان:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    12 ژانویه 2025

با سلام.
برای ترک هر مواد مخدر افیونی متادن…. به نظر شما بهتر اول اونو کم کنیم تا جایی که میتونیم بعد بریم برا ترک یا فرق نداره

محمد موسوی
9 نوامبر 2023

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    متادون مخدری قوی و با عوارض طولانی مدت در بدن هست!
    متادون اصلا نباید خودسرانه کنار گذاشته بشه و با توجه به اینکه طولانی در بدن میمونه باید حتما با نظارت پزشک کنار گذاشته بشه!

    شما اصلا خودسرانه اون رو نباید کم کنید !

    کلینیک ما کلینیک درمانی
    تحت نظر مستقیم پزشک، روانپزشک، روانشناس خواهد بود.

    شما اینجا بدون عوارض و بدون درد و خماری مصرفتون رو قطع می کنید.
    روش ما سمزدایی هست
    بیماران در حین بستری یا مراجعه سرپایی کاملا تحت نظر حرفه ای تیم پزشکی خواهند بود .

    بیماران بعد از بستری و قطع مصرف درمانشون رو زیر نظر پزشک و روانشناس ادامه میدن تا بازگشت و لغزش نداشته باشند.

    هزینه با توجه به تعداد روزهای بستری که براتون تشخیص داده میشه و نوع اتاقی که انتخاب می کنید تعیین میشه!
    مدت زمان بستری یا درمان سرپایی هم در مشاوره رایگانی که با متخصص ما دارید با توجه به شرایطتون تعیین میشه!

    میتونید برای مشاوره رایگان با متخصص ما تشریف بیارید، مشکل و شرایطتون رو مطرح کنید تا بهترین پلن درمانی خدمت شما ارائه بشه.

    برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    5 فوریه 2025

سلام من روزانه 2 گرم تریاک مصرف داشتم. الان تقریبا 35 روزه که با شربت متادون ترک کردم در منزل.. روزای اول تا سوم روزی 150 قطره میخوردم. الان رسوندم به 10 قطره.. اما پادردم بی قرارم.. نمیدونم چکار کنم.. این 10 قطره رو نمیتونم کم کنم خیلی اذیت میکنه. دوستان نظری دارن بدن ک کمک بشه. ممنون

ali
6 ژانویه 2024

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    متادون مخدر صنعتی قوی ای هست که عوارض طولانی مدتی میتونه در بدن ایجاد کنه!

    با توجه به اینکه شربت متادون مصرف میکنید و معمولا غلظت در شربت ها میتونه متفاوت باشه!
    خصوصا اگر از عطاری ها خریداری بشه!

    خودسرانه کنار گذاشتن متادون خیلی خطرناکه و عوارض زیادی در فرد ایجاد میکنه! دقیقا مثل این موردی که اشاره کردید و در صورت تحت نظر کنار گذاشتن نه این موارد رو تجربه میکنید و نه درد و خماری!

    شما حتما باید توسط پزشک متخصص ویزیت بشید تا با توجه به شرایطتون راهنمایی بشید!

    بنابرین پیشنهاد میشه حتما برای مشاوره رایگان با متخصص ما اقدام کنید تا بهترین پلن درمانی برای سمزدایی و درمان قطعی خدمت شما ارائه بشه!

    برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    11 ژانویه 2025

سلام بعداز ۲سال پاکی مواد پاهام از زانو به پایین دردمیگیره دلیلش چیه اخه

Tohid
8 جولای 2024

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    پیشنهاد من به شما این هست که حتما یک وقت ویزیت با پزشک مجموعه داشته باشید چون ایشون تخصصشون در زمینه اعتیاد هست و بعد از بررسی کامل شما ،دراین مورد میتونن راهنماییتون کنند.
    تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    3 دسامبر 2024

درود بر شما
سال گذشته زیر نظر پزشک شروع به ترک تریاک کردم ولی فردای پایان داروها سوزش شدید پشت پا نه کف پا که تا ساق پا سوزن سوزنی میشه و سورش شدید داشتم که با آب سرد و سرکه و نمک و جوش شیرین نیم ساعت پاهایم را داخل ظرفی ماساژ میدادم ولی چهار ماه شد و خوب نشد و از شدت درد مجدد مصرف کردم یکسال . مجدد امسال با متادون به مدت ده روز و کم کردن آن ترک کردم و الان ۴۵ روز که متادون هم نمی خورم و کلاس NA میروم ولی باز هم سوزش و سوزن سوزن شدن پشت پا و دست ها و انگشت های پاکلافه ام کرده . لطفا راهکار دهید . البته مقداری هم پشت پاها واریس دارم آزمایش هم دادم و گفتند مشکل کبد و قند و چربی هم ندارم

مهدی قشقایی
21 آگوست 2024

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    پیشنهاد من به شما این هست که حتما یک چک آپ پزشکی انجام بدید!
    میتونید برای ویزیت به کلینیک مراجعه کنید تا کامل توسط متخصص ما بررسی بشید!
    تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳
    مصرف موادی مثل تریاک، متادون و … دردهای جسمی و امراض رو پوشش میده و بعد از قطع مصرف فرد تازه با علائم بیماری مواجه میشه.

    همچنین متادون طولانی در بدن میمونه و دیرتر از بدن خارج میشه و عوارض ناشی از قطع مصرف اون شاید دیرتر بروز پیدا کنند!

    آرزوی سلامتی دارم برای شما.

    مدیر سایت
    3 دسامبر 2024

سلام عرض ادب بنده باسم زدایی ترک هرویین ومتادون کرده ام اما درد استخوان عضلانی دارم 59ساله هستم نیاز به راهنمایی دارم. ممنونم

ابراهیم سالاری
26 آگوست 2024

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر!

    حتما با پزشک متخصص کلینیک ما یک وقت ویزیت دریافت کنید تا بررسی بشه وضعیت جسمی شما!

    معمولا بعد سمزدایی لازم هست بیمار دارو درمانی تحت نظر پزشک رو ادامه بده.
    تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    3 دسامبر 2024

سلام من حدود 5سال هست مه ترامادول 225 مصرف میکنم الان دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت از خودم بدم میاد من روزی تا 5مصرف میکردم الان کردم 2تا در روز که بعد 3 روز میخوام قطعش کنم برای همیشه دارم از درد میمیرم ولی تحمل میکن برای دردش چکار کنم بدجوری حالم خرابه

سامان محمدولی
28 دسامبر 2024

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    ترامادول داروی پر عارضه ای هست و میتونه خطر تشنج داشته باشه بنابرین ترک خودسرانه این ماده هم پر عارضه خواهد بود.

    پیشنهاد ما این هست که یا برای درمان سرپایی و یا بستری که بر اساس شرایط شما تعیین میشه به کلینیک مراجعه کنید،
    و پلن درمانی قطع مصرف برای شما انجام بشه .
    قطع مصرف با نظارت پزشک بدون درد و خماری خواهد بود!

    میتونید برای مشاوره رایگان تشریف بیارید تا کامل راهنمایی بشین.

    برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    6 ژانویه 2025

سلام من الان 23 روز ترامادول گذاشتم کنار و الان 23 روز یک ساعت هم نخوابیدم به دکتر هم رفتم به چند دکتر فوق تخصص مغز اعصاب دکتر مشاوره اونا هم قرص خواب دادن قرص خواب خیلی قوی
اونارو هم که میخورم خوابم نمیاد که هیچ مغزم درد می‌کنه
من درد تحمل میکنم و هیچ برام مهم نیست چون خودم اینجوری خواستم
سوال من اینه این نخوابیدن بی خوابی چند روز میکشه

شهریار
28 ژانویه 2025

    سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

    ترامادول دارویی هست که اگر خودسرانه و بدون نظارت متخصص کنار گذاشته بشه میتونه عوارضی مثل مواردی که ذکر کردید رو به همراه داشته باشه!

    با توجه به علائمی که ذکر کردید
    پیشنهاد میکنم یک وقت ویزیت با روانپزشک مجموعه بگیرید تا ایشون راهنماییتون کنند!

    میتونید از خدمات نوروتراپی و روان درمانی کلینیک برای درمان مشکل خوابی که ذکر کردید استفاده کنید!

    برای مشکل خواب همچنین میتونید از خدمات سی ای اس کلینیک استفاده کنید.

    برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:۰۲۱۸۸۶۱۶۳۶۳

    مدیر سایت
    19 فوریه 2025